Nem tudod, hogy hogyan köszönhetnéd meg szüleidnek mindazt, amit érted tettek az esküvő előtt?

Nekünk van egy ötletünk! Készíts egyedi ajándékkönyvet

Édesanyád és édesapád életed első percétől kezdve szeretnek és támogatnak téged. Melletted álltak minden küzdelmed és minden győzelmed során, számtalanszor láttak már sírni és nevetni, de ami a legfontosabb, hogy Ők neveltek azzá a csodálatos emberré, aki ma vagy!

Leendő anyósodtól és apósodtól pedig az élet talán legnagyobb ajándékát a kaptad meg: egy fantasztikus társat, akivel hamarosan örökre összekötitek életeteket

Ezért a szülők a lehető legjobb ajándékot érdemlik!

Egy személyre szabott, szívhez szóló könyv, amiben minden benne van.

Az első lépések, a lázadó tinédzser kor, a könnyek és a boldog közös emlékek. Mondd el, hogy miért vagy hálás ezen a nagy napon!

MOST LIMITÁLT KIADÁSÚ, ESKÜVŐI BORÍTÓVAL!

Készítsd el sajátodat

Szüleid ráadásul az esküvőszervezés folyamatában is hatalmas segítséget nyújtanak, nemcsak anyagilag, de érzelmileg is. Ami pedig még fontosabb, hogy ahogy eddig is, ezentúl is jelen lesznek az élet minden fontos mérföldkövénél az első gyermek születésétől kezdve a házassági évfordulókon át, a fergeteges születésnapi bulikig.

Természetes tehát, hogy a lehető legtökéletesebb ajándékkal szeretnéd meglepni Őket!

De a szülőköszöntő ajándéknak nem kell őrülten bonyolultnak vagy túlzónak lennie!

Tudtad? Azok az ajándékok a legnépszerűbbek, amelyek a szívet szólítják meg, valamilyen élményt idéznek fel és érzelmi reakciót váltanak ki!

Egy átgondolt, személyre szabott ajándék a világot jelentheti szeretteidnek. Ezért is ajánljuk teljes szívből ezt a csodálatos ajándékok, amelyet a szüleid garantáltan imádni fognak.

Ha a te családod számára is fontosak a kedves emlékek, ajándékozz Love Note-ot!

Állítsd össze a könyvedet

Olyan ajándékot keresel ami egy kicsit... rendhagyó? Amit még biztosan nem kaptak a szüleid, de még csak nem is számítanak semmi hasonlóra? Bemutatjuk a Love Note-ot!

Ez nem egy hétköznapi, unalmas ajándék! Csupán pár perc alatt személyre szabhatod a saját, egyedi könyved borítóját és lapjait. A Love Note egy igazán személyes módja annak, hogy elmondd, mennyire értékeled szüleid.

Egyszerűen csak nevezd el a karaktereket és már kezdheted is szerkesztést! Merülj el a több, mint 100 illusztrált oldal kínálta lehetőségben, élj az előre megírt minta szövegek nyújtotta segítséggel és keltsd életre az egyedi 2D-s figurákat!

A5 méret

148 x 210 mm

Prémium kötés

Kemény- vagy puhaborítóval

Gyors szállítás

1 - 3 munkanap

akár8990Ft

Már 8 990 Ft-tól

+ szállítás