Hogyan köszönheted meg szüleidnek mindazt, amit érted tettek az esküvő előtt?

Van egy ötletünk. Készíts ajándékkönyvet

A csodálatos édesanyád és édesapád az első naptól kezdve szeretett téged és melletted álltak, látták a könnyeidet, a győzelmeidet, és azzá a csodálatos emberré neveltek, aki ma vagy. Az anyósod pedig egy fantasztikus partnerrel ajándékozott meg.

Egy egyedi ajándékkönyv, amiben minden benne van.

Az első lépéseid, a lázadó tinikorod, a sírások és a nevetések. Mondd el, hogy miért vagy hálás ezen a nagy napon.

Készítsd el sajátodat

Ráadásul az anyukák és apukák nagy segítséget nyújtanak az esküvőszervezés folyamatában, mind anyagilag, mind érzelmileg. Ami még fontosabb, hogy jelen lesznek minden közelgő mérföldkőnél, az első gyermek születésétől kezdve a házassági évfordulókon és születésnapokon át.

De a szülőköszöntő ajándéknak nem kell őrülten bonyolultnak vagy túlzónak lennie.

Tudtad, hogy azok az ajándékok a legnépszerűbbek, amelyek élményt, érzelmi reakciót váltanak ki? A nosztalgia és kedves emlékek ereje pedig az egyik legerőteljesebb érzés.

Egy átgondolt, személyre szabott ajándék a világot jelentheti szeretteidnek. Ezért hoztunk neked egy szuper ajándékötletet, amelyet a szüleid biztosan imádni fognak.

Ha a te családod számára is fontosak a kedves emlékek, ajándékozz a Love Note-tal!

Állítsd össze a könyvedet

Olyan ajándékot keresel ami egy kicsit... rendhagyó? Amit még biztosan nem kaptak a szüleid? Bemutatjuk a Love Note-ot. Ez nem egy hétköznapi, megszokott vagy unalmas ajándék. Pár perc alatt személyre szabhatod a saját, egyedi könyved borítóját és lapjait, egy igazán személyes módja annak, hogy elmond mennyire értékelsz valakit.

Egyszerűen csak nevezd el a karaktereket és utána következhet a testreszabás! Merülj el a több, mint száz illusztrált oldal kínálta lehetőségekben, élj az előre megírt sablonszövegek nyújtotta egyszerűséggel és keltsd életre az aranyos 2D-s figurákat.

A5 méret

148 x 210 mm

Prémium kötés

Kemény- vagy puhaborítóval

Gyors szállítás

1 - 3 munkanap

akár6 990Ft

Már 6 990 Ft-tól

+ szállítás