Visszaküldési, visszatérítési és cserepolitika

Jelenlegi termékkollekciónkból személyre szabható terméknek minősül: Love Note, Love Case
Jelenlegi termékkollekciónkból nem személyre szabható terméknek minősül: Love List, Fa posztersín, üvegfólia
Személyre szabható termék
Nem személyre szabható termék
Rendelés módosítása személyre szabható termék esetén
A vásárló felelőssége, hogy a lehető leghamarabb kapcsolatba lépjen velünk, és értesítsen minket a megrendeléssel kapcsolatos bármilyen változtatási igényről, hibáról, tévedésről. Ennek elmulasztása azt eredményezheti, hogy a hibás megrendelést küldjük ki Önnek, melyért felelősséget nem vállalunk.
A rendelés módosítására:

 • A vásárló által a rendelés leadásának napján 23:30-ig van lehetőség, a rendelést követő megerősítő e-mailben található linken keresztül. Ön elfogadja és megérti, hogy ez egy személyre szabható és egyedi termék, amely a rendelés leadásának napján 23:30 után gyártásba kerül, és nincs lehetőség további módosításokra.
 • Ügyfélszolgálatunk részére jelezve az info@lovenote.hu e-mail címre, a rendelés leadásának napján 16:00-ig. Az e-mailben minden esetben fel kell tüntetni a visszaigazoló e-mailben kapott megrendelési számot, vagy a megrendelés leadásakor használt e-mail címet.
  A 16:00 óra után érkező kéréseket nem áll módunkban teljesíteni.
  Szállítási cím, telefonszám módosítás
  Amennyiben meg kell változtatnia a szállítási címet, telefonszámot, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt az info@lovenote.hu e-mail címre a rendelésszámával és a címmel, telefonszámmal, amelyre szeretné megváltoztatni. A kért adatokat addig tudjuk módosítani, amíg a megrendelése el nem hagyja a létesítményünket! Amennyiben rendelése már postázásra került, kérjük keresse futárszolgálatunk ügyfélszolgálatát, a Követési szám feltüntetésével.
  Sérült/hibás termék
  Amennyiben a termék sérülten/hibásan érkezik, abban az esetben az ügyfélnek joga van visszatérítést vagy a termék cseréjét kérni, de legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül. A sérült/hibásan nyomtatott termékeket a megrendeléstől számított 14 napon belül áll módunkban kicserélni. Ezen 14 napos időszak után a Giftery International Kft. nem vállal felelősséget a sérült vagy tévesen nyomtatott termékek cseréjéért.
  Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@lovenote.hu e-mail címen. Az e-mailben minden esetben fel kell tüntetni a visszaigazoló e-mailben kapott megrendelési számot, vagy a megrendelés leadásakor használt e-mail címet. Sérült/hibás termék esetén a vásárlóknak joguk van kielégítő indoklást adni a reklamációhoz, de minden esetben szükséges képet csatolni a sérülésről/hibáról, ennek hiányában nem áll módunkban a terméket újragyártani vagy annak árát visszatéríteni!

Felhívjuk figyelmét, hogy minden esetben az Ön által szerkesztett könyv kerül nyomtatásra.
A megrendelés elküldése előtt minden ügyfélnek lehetősége van a termék ellenőrzésére, és a folytatás előtt meg kell erősítenie a végleges előnézetet.
A vásárló által hibásan elkészített könyvekért a Giftery International Kft. nem vállal felelősséget, ezen tételek cseréje nem áll módunkban.

Ha a leszállított termékek sérültek/hibásak a vásárlón kívülálló okokból, a vásárlónak joga van a megrendelés törlésére, de legkésőbb a termék kézhezvételét követő 14 napon belül.
Rendelés lemondása, termék visszaküldése, pénzvisszafizetés
A rendelés lemondására:

 • A vásárló által a rendelés leadásának napján 23:30-ig van lehetőség, a rendelést követő megerősítő e-mailben található linken keresztül. Ön elfogadja és megérti, hogy ez egy személyre szabható és egyedi termék, amely a rendelés leadásának napján 23:30 után gyártásba kerül, és nincs lehetőség lemondásra, a termék vételárát nem áll módunkban visszatéríteni.
 • Ügyfélszolgálatunk részére jelezve e-mailben az info@lovenote.hu címre, a rendelés leadásának napján 16:00-ig. Az e-mailben minden esetben fel kell tüntetni a visszaigazoló e-mailben kapott megrendelési számot, vagy a megrendelés leadásakor használt e-mail címet.
  A 16:00 óra után érkező lemondási kéréseket nem áll módunkban teljesíteni, a termék vételárát nem áll módunkban visszatéríteni.
  Bankkártyás fizetés esetén, ha a megadott időn belül lemondja rendelést, teljes visszatérítést kap.
  Amennyiben nem elégedett a kapott termékekkel, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@lovenote.hu e-mail címen keresztül.

4.2. Ha a leszállított termékek sérültek/hibásak, a vásárlónak joga van a megrendelés törlésére és annak teljes árának visszaigénylésére, de legkésőbb a termék kézhezvételét követő 14 napon belül.

Ön elfogadja és megérti, hogy ez egy személyre szabható és egyedi termék, melynek visszaküldésére nincs lehetőség. Amennyiben sérülten/hibásan kapta rendelését vagy további kérdése merült fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat az info@lovenote.hu e-mail címen.
Szállítás
A szállításra vonatkozóan megadott időpontok vagy dátumok csak tájékoztató jellegűek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy terméket a megadott határidőn belül szállítsuk, de nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy költségért, amelyet Ön a megrendelésének késedelmes szállítása miatt elszenvedhet. A várható szállítási idő minden esetben a pénztár oldalon látható a termékvariáció kiválasztása után. Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes termékek elkészítési és szállítási ideje eltérhet.

Ha Ön egynél több terméket rendelt, fenntartjuk a jogot, hogy a megrendelését részletekben szállítsuk ki. Ha a Megrendelést részletekben kell leszállítani, minden egyes szállítás külön szerződésnek minősül.

A kézbesítés napján a kézbesítés átvételére rendelkezésre kell állnia, mivel a futár legfeljebb 2 alkalommal kísérli meg az újbóli kézbesítést, és ezután a küldeményt visszaküldjük.
Elveszett csomag
Amennyiben csomagja elveszett a szállítás során, természetesen pótoljuk azt, és biztosítjuk, hogy rendelése eljusson Önhöz. Ha nem szeretné, hogy rendelését újragyártsuk és postázzuk, rendelésének teljes árát visszatérítjük. Elveszett csomag esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat az info@lovenote.hu e-mail címen, a visszaigazoló e-mailben kapott megrendelési szám, vagy a megrendelés leadásakor használt e-mail cím feltüntetésével.
A termékre vonatkozó jogi nyilatkozat
Felhívjuk figyelmét, hogy bár mindent megteszünk, hogy termékeinket a lehető legpontosabban jelenítsük meg, a képernyő felbontásának változása miatt nem tudjuk garantálni, hogy a gyártás során minden könyv pontosan tükrözze a termék tényleges színét. Kérjük, vásárlás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban.
Termékeink specifikációja
Love Note
Méret: A5 méret, 148 x 210 mm
Belső oldalak papírvastagsága: 120 gramm
Maximum oldalak száma: 40 (Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy 20, vagy annál kevesebb oldal választása esetén csak a könyv jobb oldali lapjaira nyomtatunk. 20-nál több oldal választása esetén mindkét oldalra nyomtatunk. A könyv végén fennmaradó üres oldalakat automatikusan a választott karakterekkel töltjük ki.

Oldalunkon a könyv szerkesztéséhez fix, alapértelmezett betűtípust használunk, melynek módosítására nincs lehetőség. Egyedi, speciális karakterek, emojik használata nem lehetséges, az ebből következő hibás termékekért a Giftery International Kft. nem vállal felelősséget.

Abban az esetben, ha szeretnéd Love Note könyvedet még egyedibbé varázsolni saját fénykép elhelyezésével a könyvben, javasoljuk, hogy erre a célra adj hozzá egy üres oldalt a könyv szerkesztése során.

A Love Note személyre szabható könyvek borítói színesek, a beltartalom fekete-fehér, kétféle borítóban érhetőek el:
puha borító:
Puha, hajlékony, matt borítású könyv. Szolid, de mégis elegáns ajándék.

kemény borító:
Prémium, erős, fényes borító, időtálló könyv, az igazán fontos emlékek tárolására. Kemény borítású könyveinek amellett, hogy rendkívül tartósak, dekorációként is tökéletesen működnek.
Love Case
Loce Case telefontokjaink anyaga standard vastagságú szilikon.
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a Love Case telefontok önmagában nem elegendő a teljes körű védelem biztosításához, javasoljuk a kameravédő, üvegfólia használatát.

Az elérhető tokok pontos listája a https://lovenote.hu/lovecase/make/ oldalon található.


Amennyiben a termék sérülten/hibásan érkezik, abban az esetben az ügyfélnek joga van visszatérítést vagy a termék cseréjét kérni, de legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül. A sérült termékeket a megrendeléstől számított 14 napon belül áll módunkban kicserélni. Ezen 14 napos időszak után a Giftery International Kft. nem vállal felelősséget a sérült termékek cseréjéért.
Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@lovenote.hu e-mail címen. Az e-mailben minden esetben fel kell tüntetni a visszaigazoló e-mailben kapott megrendelési számot, vagy a megrendelés leadásakor használt e-mail címet. Sérült/hibás termék esetén a vásárlóknak joguk van kielégítő indoklást adni a reklamációhoz, de minden esetben szükséges képet csatolni a sérülésről/hibáról, ennek hiányában nem áll módunkban a terméket újrapostázni vagy annak árát visszatéríteni!

Ha a leszállított termékek sérültek/hibásak a vásárlón kívülálló okokból, a vásárlónak joga van a megrendelés törlésére, de legkésőbb a termék kézhezvételét követő 14 napon belül.
A rendelés lemondására:

Vásárló a szerződéstől (amennyiben nem személyre szabott termék) a termék átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat, illetve a szerződést indoklás nélkül felmondhatja. Elállási szándékát az info@lovenote.hu e-mail címen kell jeleznie a rendelésszám feltüntetésével vagy a megrendelés leadásakor használt e-mail címmel. A termék visszaküldésének költsége az Eladó részére a vásárlót terheli.
Amennyiben nem elégedett a kapott termékekkel, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@lovenote.hu e-mail címen keresztül.

3.2. Ha a leszállított termékek sérültek/hibásak, a vásárlónak joga van a megrendelés törlésére és annak teljes árának visszaigénylésére, de legkésőbb a termék kézhezvételét követő 14 napon belül.

Amennyiben sérülten/hibásan kapta rendelését vagy további kérdése merült fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat az info@lovenote.hu e-mail címen.
Felhívjuk figyelmét, hogy bár mindent megteszünk, hogy termékeinket a lehető legpontosabban jelenítsük meg, a képernyő felbontásának változása miatt nem tudjuk garantálni, hogy a gyártás során minden termék pontosan tükrözze a termék tényleges színét. Kérjük, vásárlás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban.
Love List

Méret: 420×594 mm (A2)
Poszter sín
Méret: 42 cm (hosszúság)
Szín: Fekete
Anyag: Fa
Felhasználás: Opcionális kiegészítő a Love List termékhez, két darabból álló posztertartó