🚨Már csak pár napig tudsz rendelni Anyák napjára!🌷
0 :0 :0 :0
blog

7 érv, hogy a Love Note 2024 legkreatívabb páros ajándéka

January 15, 2024

Összegyűjtöttünk 7 nem mindennapi okot, hogy miért a Love Note a 2024-es év legegyedibb páros ajándéka. 100.000 meghatódott ajándékozott visszajelzései alapján.

Olyan ajándékot keresel ami egy kicsit… rendhagyó? Amit még biztosan nem kapott a párod? Bemutatjuk a Love Note-ot, a személyre szabható szerelmes könyvet pároknak: a kettőtök története. Egyszerűen csak nevezd el a karaktereket és utána következhet a testeszabás! Merülj el a több, mint száz illusztrált oldal kínálta lehetőségekben, kalandozz a 2D-s kis figurák világban. Már csak egy kérdés maradt: mennyire pontosan tudod elmesélni a sztoritokat.

Nézzétek meg, ahogyan egy ikonikus párrá változtok, akikről még könyv is szól! Ennél gyönyörűbb megtestesülése aligha lehet a kapcsolatotokat.

SZERKESZTÉS INDÍTÁSA

1️⃣A Love Note személyreszabhatósága

Több mint 990 különböző kombináció létezik, így minden pár viszont láthatja magát a saját könyvének lapjain. Beleértve a kort, a frizurát és az olyan extrákat, mint a szemüveg vagy az arcszőrzet.

2️⃣Közel 2.000 egyedi leánykérés és esküvő a Love Note-al

Könyveinket kedves vásárlóink közel 2.000 alkalommal készítették leánykérés vagy esküvő apropójára.

3️⃣A Love Note-al igazán szívből szólhatsz

Az alapszövegeket vagy az általad egyedileg írt szerelmes üzenetet pontosan úgy nyomtatjuk ki az oldalakra, ahogyan te megírtad, természetesen nem számolunk fel külön díjat ezért. Egy szeretetteljes kis figyelmesség, amely még egyedibbé teszi az ajándékodat.

4️⃣A Love Note borító variációk

Nehéz döntés kiválasztani az igazit, de nálunk 50+ borítóból választhatsz. Még inkább személyesebbé teheted, ha a szövegeket is lecseréled a borítón. Minden könyvet egyedileg, egyszeri kiadásban nyomtatunk exkluzív prémium minőségű papír alapanyagunkra. Még azt is kiválaszthatod, hogy kemény vagy puha kötésű könyvet kérsz!

5️⃣A Love Note oldalak és történetek

A több, mint 100, kézzel rajzolt jelenet elkészítése több száz órát vett igénybe művészünk számára. Merülj el a csillagos éjszakákban, a közös élményekben, az összebújásokban és engedd át magad a nosztalgiának!

6️⃣A Love Note, mint ajándék

Tudtad, hogy a Love Note-ot ajándékcsomagolásban is kérhetsz? Még ünnepi időszakon kívül is minden 3. könyvet díszcsomagolással kérnek.

7️⃣A Love Note mindenkire gondol

Akár hetero-, akár azonos nemű pár vagytok, mindenkit szívesen látunk a Love Note lapjain! Minden karakterünket és történetszálunkat úgy terveztük, hogy a lehető legbefogadóbbak legyenek.

Elkészítem most