🚨Már csak pár napig tudsz rendelni Anyák napjára!🌷
0 :0 :0 :0
blog

5 ok, amiért csodáljuk a nőket

February 28, 2024

Közeleg a Nemzetközi Nőnap! A nap, amikor a nőket és mindazt a csodálatos dolgot ünnepeljük, amik miatt úgy szeretjük és becsüljük őket. Ha a nőkre gondolunk rögtön számtalan olyan jellemvonás jut eszünkbe, - kezdve az erőtől, a kedvességen át az empátiáig - ami miatt felnézünk rájuk. Bejegyzésünkben most összegyűjtöttünk 5 okot (a millióból), amiért csodáljuk hölgy társainkat!

1️⃣ Erősek és kitartóak

A nők számtalan kihívást és akadályt leküzdöttek már a történelem során, és a ma napig is ezt teszik. Legyen szó egyenlő jogokért és esélyegyenlőségért folytatott harcról, vagy a mindennapi nehézségek leküzdéséről a nők mindig hihetetlen erőről és kitartásról tesznek tanúbizonyságot.

2️⃣ Együttérzőek és gondoskodóak

A nők a múltban leginkább gondoskodó vagy nevelő szerepet töltöttek be családjaik és közösségeik körében. Bár egyre ritkább, hogy valaki kizárólag egyetlen és egy nagyon hagyományos szerepben legyen jelen az életünkben, még a mai modern világunkban és modern nemi szerepeink mellett is mindig számíthatunk végtelen empátiájukra! A nők mindig együttérzéssel, türelemmel és kedvességgel fordulnak a körülöttük lévők felé.

3️⃣ Intelligensek és találékonyak

Bár sokszor halljuk, hogy valamire férfi munkaként vagy férfiaknak való feladatként utalnak, mind tudjuk, hogy ha egy probléma megoldásához éleslátásra és találékonyságra van szükség, akkor valószínűleg végül egy nő társunk lesz az, aki kihúz minket a csávából. Ez persze nem is olyan meglepő, hiszen a történelem során a nőknek mindig találékonynak és kreatívnak kellett lenniük, hogy elboldoguljanak egy olyan világban, ami nem nekik kedvezett.

4️⃣ A változás szószólói

A nők már számtalan társadalmi igazságért küzdő mozgalom élére álltak oda, mindig és mindörökké a változást szorgalmazzák, és mindig azon dolgoznak, hogy a világot egy mindenki számára jobb hellyé tegyék.

5️⃣ Támogatnak és erőt adnak

Nincs a világon semmi ahhoz a kötelékhez hasonlítható, mint ami a nők között van. A nők mindig megtalálják az alkalmat és módot rá, hogy támogassák, bátorítsák és felemeljék egymást. Szerencsére ebből a támogatásból mindenkinek jut egy szelet! 🤗

Természetesen a végtelenségig tudnánk folytatni a felsorolást, de helyette inkább ünnepeljük, amit a nők elértek történelmünk során, amit képviselnek és legyünk hálásak a rengeteg csodálatos dologért, amit értünk és a társadalmunkért tesznek! Téged is arra bátorítunk, hogy idén Nőnapon mondd el a hozzád közel álló nőknek, hogy mennyire szereted és becsülöd Őket! 🥰

Ha pedig úgy érzed, hogy a szavakon kívül valami mással is ki szeretnéd fejezni, amit érzel, nézz szét egyedi, kreatív ajándékaink között és készíts valami különlegeset egy különleges valakinek! 😉

Tovább az ajándékokra!