🚨Már csak pár napig tudsz rendelni Anyák napjára!🌷
0 :0 :0 :0
blog

3, 2, 1... BÚÉK! SPARKL számokban

December 18, 2023

Újból véget ért egy év és eljött az idő, hogy kicsit nosztalgiázzunk és kiértékeljük az elmúlt esztendő történéseit. Ez alkalomból összeszedtük Neked az év legnagyobb mérföldköveit egy bejegyzés formájában, hogy egy kicsit jobban megismerhess minket.

Az év vége mindenki számára egy nosztalgikus, szentimentális időszak. Számunkra is az, hiszen idénre már több, mint 100.000 termékünkkel segítettük a vásárlóinkat, hogy kifejezzék szeretetüket egy számukra fontos személynek. Úgy éreztük itt az idő, hogy egy kicsit jobban bemutassuk magunkat is. Nem is akárhogyan, hanem számokban!

5+ ország

A 2023-as év elején termékeink még csak 5 országban voltak elérhetőek, azóta viszont túlléptünk a bűvös 5-ös számon és a SPARKL jelenleg már 9 országban segíti az embereket, hogy a különleges alkalmakra igazán egyedi, kreatív és személyre szabott ajándékkal tudjanak készülni. Idén már Magyarország, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Románia, Lengyelország, Szlovénia, Görögország és Bulgária is a SPARKL nemzetközis kis családjához tartozik.

4 termék

Ebben az évben a SPARKL 4 különböző kreatív és egyedi termékkel segíti sokszínű vásárlóit. Legyen szó gyerekeknek szóló mesekönyvről, egyedi kuponfüzetről, filmlistáról a legjobb barátod számára vagy éppen egy Anyák napi személyre szabott Love Note ajándékkönyvről, a SPARKL-nél minden különleges eseményre találsz egy tökéletesen egyedi ajándékot.

3 év

Tudtad, hogy a SPARKL nemsokára a 3. szülinapját fogja ünnepelni? A kezdetekben még csak pároknak szóló ajándékokat készítettünk, idővel azonban bővült a csapatunk és a termékkínálatunk is, ezért jelenleg már nemcsak párkapcsolatok, de rokoni, baráti kapcsolatok erősítésére is sokan vásárolják termékeinket.

2 vezető

A SPARKL magyar központú nemzetközi vállalkozás, melyet 2 magyar fiú, Misi és Marci vezet. Misi esküvőjére készülve merült fel bennük az egyedi Love Note kiskönyv elkészítésének ötlete, a többi pedig már történelem! 🙂 A kezdetekről egy korábbi cikkünkben olvashattok.

1 cél

A SPARKL-nél legfontosabb küldetésünk, hogy segítsünk az emberi kapcsolatok erősítésében. Ajándékainkkal szeretnénk elérni, hogy mind vásárlóink, mind a szeretteik úgy érezzék, hogy meglepetéseink segítségével ki tudják fejezni érzelmeiket, illetve, hogy erősíthetik a közöttük lévő köteléket is.

5, 4, 3, 2, 1… BÚÉK!

Reméljük cikkünk közelebb hozott Téged a SPARKL-höz, és Te is érzed az a hálát, azt a boldogságot, amit az egyedi ajándékok gyártása, készítése jelent számunkra. Reméljük a jövőben még több vásárlónak, még több országban fogunk tudni segíteni a kapcsolataik erősítésében.

Addig is boldog új évet kíván a SPARKL csapata!