Blog

5 tipp a tökéletes születésnapi ünnepléshez

Mindenki imádja szülinapokat! Ez nem is csoda, hiszen a születésnapok remek alkalmat adnak arra, hogy megünnepeljük a számunkra kedves embereket és megmutassuk Nekik mennyire fontosak számunkra.

Most megmutatjuk, hogyan teheted igazán különlegessé egy barátod, a szüleid vagy akár szerelmed születésnapját! 😉

Tovább...

5 kihagyhatatlan nyári program pároddal

Lassan nyár közepe van és úgy érzed még nem használtad ki maximálisan a jó időt? Ha hiányzik még pár ütős program a nyári bakancslistáról, mutatunk néhány ötletet, amelyekkel garantáltan kihasználhatod a napsütést a nyári szezonban!

Tovább...

A szülőköszöntő ajándék hagyománya

Az esküvők régi hagyománya, hogy az ifjú pár ajándék formájában fejezi ki a köszönetét és háláját mind az egész vendégség, de főként az életükben legmeghatározóbb emberek, szüleik felé. Cikkünkben végigvezetünk a szülőköszöntő ajándék hagyományán és adunk pár tippet ajándékötletekre is.

Tovább...

5+1 ok, hogy miért az anyák az igazi hősök

Te milyen tulajdonságokkal jellemeznél egy hőst? Tudjon több feladatra figyelmet fordítani, mutasson példát, legyen kitartó és önzetlen, valamint minden problémára legyen egy megoldása? Bár Superman és Herkules is rendelkezett szupererővel, hozzánk sokkal közelebb is találunk mindennapi hősöket.

Tovább...

7 ok, hogy a Love Note az ideális Anyák napi ajándék.

Mi az aminek igazán örülne Anyukád? Legyen egyedi? Szívhez szóló? Ne kerüljön sokba? ,,Rám ne költsél semmit.” Inkább legyen kreatív, kézzel készített?
Bátran jelenthetjük ki, hogy egyedi, személyre szabható ajándékkönyveink már közel 30.000 Anyukához jutottak el az elmúlt években és számtalan meghatódott ajándékozásról számoltak be Nekünk vásárlóink.

Tovább...

Miért fontosak a közös élmények egy kapcsolatban?

Kapcsolataink sokfélék és sokszínűek, minden barátság, rokoni- és szerelmi kapcsolat más és más, egyedi a maga nemében. Egy dolog azonban mindegyikre igaz: ápolásukhoz és fenntartásukhoz közös élményekre van szükség.
De tulajdonképpen miért is olyan elengedhetetlenül fontosak a közösen átélt események, élmények kapcsolataink számára? Ebből a bejegyzésből megtudhatod!

Tovább...

5 ok, amiért csodáljuk a nőket

Közeleg a Nemzetközi Nőnap! A nap, amikor a nőket és mindazt a csodálatos dolgot ünnepeljük, ami miatt úgy szeretjük és becsüljük őket. Ha a nőkre gondolunk rögtön számtalan olyan jellemvonás jut eszünkbe, – kezdve az erőtől, a kedvességen át az empátiáig – ami miatt felnézünk rájuk. Bejegyzésünkben most összegyűjtöttünk 5 okot (a millióból), amiért csodáljuk hölgy társainkat!

Tovább...

5 nem mindennapi Valentin-napi randi ötlet

Hamarosan itt a Valentin-nap!🤗
Egy különleges alkalom a szerelem és a romantika megünneplésére, egy nap amikor végre csak a Tiétek és a kapcsolatotoké a főszerep.
Legyetek akár együtt évek óta, vagy friss kapcsolatban, ez az ünnep tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, és olyan emlékeket szerezzenek, amelyek felidézése a nehezebb napokon is melegséggel töltik el a szíveteket.

Tovább...

Miért fontosak az apró figyelmességek egy kapcsolatban?

Ha a boldog párkapcsolat titkáról van szó a legtöbb embernek azonnal a hatalmas gesztusok és a nagy mérföldkövek jutnak eszébe. Természetesen a romantikus randevúk és a nagyvonalú gesztusok valóban fontosak, hiszen ezek segítenek köteléket kiépíteni két ember között, de valójában az apró, mindennapokba csempészett figyelmességek és kedvességek számítanak igazán.

Tovább...

Egy ilyen ajándékkal te leszel a Valentin-nap hőse

A Valentin-nap egy remek és különleges alkalom arra, hogy emlékeztesd párod (és magad) arra, hogy mennyire szereted, becsülöd Őt és milyen szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok!
Éppen ezért Valentin-nap alkalmából a legtöbben szeretnek ajándékkal kedveskedni szerelmüknek. A tökéletes ajándék megtalálása viszont korántsem könnyű feladat.
Szerencsére mi itt vagyunk, hogy segítsünk Neked!😉

Tovább...

Téli randi ötletek

Az új év beköszöntével épp itt az ideje, hogy véget vetve a téli punnyadásnak és az ünnepi lakomáknak felrázd magad és a kapcsolatod egy kicsit a téli álomból! Bejegyzésünkben 5 olyan randi ötletet találsz, amelyekkel garantáltan sikert arathatsz párodnál a téli hideg ellenére is!

Tovább...

Stresszmentes karácsony

Gyermekkorban szinte mindenkinek a karácsony volt a kedvenc ünnepe. Egész évben vártuk az ajándékokat, a finom sütiket, a családdal és rokonokkal töltött időt, na meg a hosszú iskolai szünetet és a sok pihenést. Ezzel szemben felnőttként legtöbbünk számára a karácsony a rohanással és a stresszel vált egyenlővé. Ennek azonban nem kell így lennie! Adunk pár tippet, amelyek segítségével újra a szereteté és a pihenésé lehet a főszerep az ünnepek alatt!

Tovább...

7 ok, amiért a Love Note a legjobb karácsonyi ajándék

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed? Célba értél, hiszen a Love Note-nál keresve sem találhatsz kreatívabb és szívhez szólóbb karácsonyi meglepetést!
…de hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, összegyűjtöttünk Neked 7 okot, arra, hogy miért a Love Note a legegyedibb karácsonyi ajándék.
Több, mint 50.000 elégedett vásárló visszajelzései alapján.

Tovább...

5 koktél a hideg ellen, amit otthon is el tudtok készíteni

Elegetek van már a hideg, borongós időből? Szívesen megfűszereznétek kicsit az unalmas hétköznap délutánokat? Akkor ez a poszt Nektek szól! Összegyűjtöttünk 5 szuper koktél receptet, aminek a készítése és a fogyasztása is testet-lelket melengető élmény lesz!

Tovább...