Barion Pixel
Love Note Love Cards Love List

Az intimitás nyomában… 5 tipp, hogy hogyan tartsd fenn a meghittséget kapcsolatodban még a nehéz időkben is

Kevés minőségi időt töltesz együtt mostanában pároddal? Nehezebben nyílsz meg neki, vagy éppen úgy érzed, hogy kihunyt az a bizonyos szikra? Hoztunk Neked 5 tanácsot, amelyek segítségedre lesznek az intimitás fenntartásában!

Korábban sötétedik és egyre kevesebb kinti programot szervezel a barátaiddal. Azt gondolnád, hogy ez lehetőséget ad arra, hogy több időt tölts a pároddal, azonban sokszor pont a visszájára fordul a helyzet és csak otthon találkoztok, munka után fáradtan. Hogyan tudnátok így is fenntartani az intimitást? Hogyan tudsz örömöt csempészni az együtt töltött időbe?

Mutatunk 5 tippet, amelyek segítségedre lesznek, hogy kihozd a legtöbbet az esti órákból.

1️⃣ Kellemest a hasznossal!

Rengeteg elintéznivalód adódik a hétköznapok során és sokszor úgy érzed, hogy az ügyintézéssel töltött időt inkább kedveseddel töltenéd? A legjobb megoldás, ha kombinálod a kettőt! Menjetek és vásároljatok be együtt, vigyétek vissza a cipőt, ami kicsi lett vagy sétáltassátok meg a kutyát közösen! Ez idő alatt sokat tudtok beszélgetni, többet megtudtok egymásról, illetve sok-sok új helyet fedezhettek fel. Ki tudja, lehet pont egy ilyen séta alkalmával fedezitek fel a következő kedvenc éttermeteket.

2️⃣ Együtt a problémák ellen

Az intimitáshoz elengedhetetlen, hogy néha megnyílj és őszintén beszélj az érzéseidről. Ha egy hosszú nap után csak panaszkodni tudsz vagy éppen teljesen bezárkózol a párod előtt, akkor megakadályozod, hogy több, pozitív élményt élhessetek át együtt. Ezért – főleg a borús, őszi napokon – elengedhetetlen, hogy őszintén beszélj érzéseidről és megoszd pároddal mindazt, ami nyomja a lelked. Hiszen tudod, nem egymás ellen vagytok, hanem együtt a probléma ellen!

3️⃣ Kommunikáció

A kommunikáció mindennek az alapja. Ha kevés időt tudsz együtt tölteni pároddal a hétköznapok során, érdemes előre megbeszélni, hogy mikor fogtok tudni több időt szánni egymásra. Ilyenkor tudsz mivel tervezni és motivál, hogy nemsokára minőségi időt tölthettek el együtt. A kommunikációt az is segíti, ha napközben váltotok 1-1 rövidebb üzenetet, hogy megosszátok egymással éppen mivel foglalkoztok. A lényeg, hogy megmutasd, hogy gondolsz a másikra napközben, még akkor is, ha nincs éppen veled.

4️⃣ Apró meglepetések

Osszátok meg az erőforrásaitokat! Ha már előre tudod, hogy az egyik nap több időd lesz, mint szerelmednek, akkor készülj neki egy kis meglepetéssel, például lepd meg kedvenc ételével! Biztosan nagyon hálás lesz érte és a szívesség viszonzása sem fog elmaradni! 😉

5️⃣ Love List: Közös élmények leltára

Ha pedig eljött az idő, hogy egymásra figyeljetek, akkor elővehetitek a Love List randi bakancslistát! A 100 szuper randiötlet között bőven akandak kimondottan otthonra tervezett randik is, amivel feldobhatjátok a szürke hétköznapokat. Gyerekkori képeket fogtok nézni vagy éppen kidekoráljátok a lakást a közelgő ünnepre? Csak rajtatok múlik! A Love List pedig a segítségetekre lesz!

Reméljük hasznosnak találtad tippjeinket és segítségedre lehettünk abban, hogy erősödjön a párkapcsolatod. Ha pedig készen állsz minőségi időt együtt tölteni pároddal, akkor kattints és nézd meg közelebbről Love List poszterünket!