Barion Pixel
Love Note Love Cards Love List

Esküvői ajándék kalauz: 5 ajándék tipp, ha valami kreatívat is adnál az ifjú párnak

Már tudod mit adsz nászajándékba a közelgő esküvőre, de úgy érzed még hiányzik a csomagból egy vicces, személyes és kreatív meglepetés? Összegyűjtöttünk 5 tippet, melyekkel azt a bizonyos borítékot egy igazán személyre szabott ajándék csomaggá varázsolhatod!

Már körbekérdezted ismerőseidet, hogy mennyi pénzt illik adni mostanában az ifjú párnak? Esetleg már azt is tudod, hogy a szülők szerzik be a friss házaspár tagjai által hőn áhított legújabb porszívót?
A vendégek sokáig a klasszikus nászajándékokat – például étkészletet vagy háztartási gépeket – választottak a nagy napra, hogy ne lőjenek mellé a meglepetéssel. Manapság viszont már inkább egy borítékba csomagolt összeggel, valamint egy-egy kreatív aprósággal járul hozzá a násznép az ifjú pár lakodalmához.

Te is szívesen adnál egy ötletes és kedves ajándékot a boríték mellé, de elakadtál a meglepetés kiválasztása során? Ne aggódj, ajándék kalauzunkban 5 tippel látunk el, melyek segítségedre lesznek az esküvői ajándékok útvesztőjében!

1️⃣ Képkirakó egy közös fotóval

Mindenki szereti a játékokat. Mit szólnál, ha kiválasztanád az egyik legkedvesebb képedet az ifjú párról és ezt puzzle formájában ajándékoznád Nekik? Lehet egy aranyos fotó kettejükről, de lehet az egyik legviccesebb közös pillanat is megörökítve. A legnagyobb meglepetést úgy okozhatod, ha a választott titokzatos fotóra csak a puzzle kirakása után derül fény!

2️⃣ A belsős poén!

Van egy olyan belsős poénotok az ifjú párral, melynek hallatán mindannyian nevetésben törtök ki? Ez a poén általában már egy ábráról, vagy akár egy szóról is eszetekbe jut, igaz? Ábrázold a vicc tárgyát egy kép vagy szó formájában! Innen már csak a fantáziád szabja meg a határokat! Válassz egy vicces zoknit, egy vasalható matricát, vagy nyomtass egy pár pólót a házasoknak! A nevetés garantált egy ilyen ötletes ajándékkal!

3️⃣ Randi ötletek az ifjú párnak

Az esküvő egy új korszak kezdetét jelenti. Ilyenkor az ifjú pár rengeteg közös kalandba vág bele. Az addigi utazások, mindennapok, ezáltal a randik is egy új árnyalatot kapnak. A Love List bakancslistája által 100 rendhagyó randiötletet adhatsz a szerelmeseknek, így garantálva, hogy az újdonsült házasok nem maradnak közös élmények nélkül!

4️⃣ Kuponok a mindennapi kedvességekért

Egy vicces, de kreatív ajándékkal egészítenéd ki a nászajándékot? Akkor a Love Cards a tökéletes választás! Egy teljesen személyre szabható kuponcsomag, ami nem csak apró meglepetéseket hoz a mindennapokba, de abban is segít, hogy a házaspár tagjai nagyobb figyelemmel forduljanak egymáshoz. Lehet szó ágyba reggeliről, közös sportolásról vagy egy utazásról, az emlékezetes közös pillanatok nem maradnak el a Love Cards-al!

5️⃣ Egy egyedi könyv csak Nekik

Már a kapcsolatuk eleje óta ismered az ifjú párt? Tudod mely élmények voltak számukra a legnagyobb mérföldkövek, kinek milyen szerepe van a kapcsolatban? Vesd papírra a legmeghatározóbb élményeket egy Love Note ajándékkönyvben vagy lásd el Őket pár jó tanáccsal, hogy felkészítsd az ifjú párt a házaséletre! 😉

Mint Te is láthatod rengeteg kedves és kreatív alternatíva van a sablonos ajándékok leváltására. Idén hagyd az étkészletet és dobd fel az esküvő napját egy személyre szabott, ötletes meglepetéssel! Reméljük hasznodra vált esküvői ajándék kalauzunk! Bármelyik kreatív ajándékot is választod, biztosan emlékezetesebbé teszed barátaid nagy napját. 🙂