Barion Pixel
Love Note Love Cards Love List

5 kihagyhatatlan nyári program pároddal

Lassan nyár közepe van és úgy érzed még nem használtad ki maximálisan a jó időt? Ha hiányzik még pár ütős program a nyári bakancslistáról, mutatunk néhány ötletet, amelyekkel garantáltan kihasználhatod a napsütést a nyári szezonban!

A nyakadba szakadt a nyári szabadidő, és már teljesen kipihenten kutatsz az emlékezetes nyári programok után? Akkor jó helyen jársz! Merítettünk Neked pár tippet a Love Note végtelen ötletgyárából, amelyekkel felejthetetlenné varázsolhatod az idei nyarat a pároddal!

1️⃣ Főzzetek közösen!

Végre mindkettőtök jobban ráér, hogy kicsit lelassítsatok és minőségi időt töltsetek együtt. A nyár tökéletes alkalmat kínál, hogy kihasználjátok a késői világos órákat és együtt készítsetek valami finomságot vacsorára. A közös főzés nemcsak az együtt töltött idő miatt dobja fel a nyári estéket, de megkóstolhattok valami újat, alkothattok egy teljesen egyedi receptet is.

2️⃣ Tanuljatok valami újat együtt!

Már évek óta tervezgeted, hogy ha lesz végre egy kis szabadidőd, elkezdesz spanyolul tanulni? Esetleg láttál egy most nyílt kerámia stúdiót, ahova mindenképpen el akarsz menni kreatívkodni a szerelmeddel? Itt a remek alkalom, hogy kibontakoztassátok a kreatív energiáitokat és együtt kezdjetek el hobbit, de akár egy teljesen új nyelvet vagy szakmát is megtanulhattok.

3️⃣ Mozogjatok csapatként!

Nem vagy az a tengerparton napozós típus, hanem inkább az aktív programok vagy a városnézés vonz? Van egy tippünk az aktív kikapcsolódásra vágyóknak is! Próbáljatok ki egy új csapatsportot pároddal! Nem csak a fizikumotokat fogja erősíteni, de segít titeket a koordinációban, a csapatmunkában, valamint abban is, hogy jobban odafigyeljetek egymásra.

4️⃣ Készítsétek kuckót!

Emlékszel, amikor kisgyerekként bunkert építettetek a barátaiddal vagy testvéreiddel? Bár fiatalon nagy kaland otthonos kuckót építeni, ennek a felnőtt változata – a kempingezés – nem mindenki kedvence.🙂 Egy kis kerti piknik, vagy egy félsátor felállítása egy csendesebb helyen a kevésbé kalandvágyók számára is tökéletes délutáni programként tud szolgálni. A lényeg ugyanaz marad, mint gyerekként: megoszthatjátok legféltettebb titkaitokat egy estébe nyúló mély beszélgetés során.

5️⃣ Szervezzetek egy kerti partit a barátokkal!

Van egy ötletünk arra az esetre is, ha a barátaitokat sem akarjátok kihagyni a nyári programokból. Szervezzetek egy kerti partit, ahol közösen tölthettek időt legközelebbi barátaitokkal. Ha ez már bevett szokás nálatok, dobjátok fel az estét egy izgalmas tematikával! A közös készülődés, dekoráció készítés és általában a vendégvárás is közelebb hoz Titeket, ami biztosítja az esemény sikerességét!

Legyen szó főzésről, egy természetben töltött piknikről vagy egy kerti partiról, a programok célja ugyanaz: hogy erősítse kapcsolatotokat és sok-sok boldog emlékkel gazdagítson Titeket.

Te melyiket írod fel a bakancslistátokra? 😉

+1️⃣ Love List bakancslista

Már említettük, hogy a Love Note ötletgyára kimeríthetetlen, ha randi tippekről van szó: a Love Listen összegyűjtöttük a 100 legjobb közös programot, amelyek közül bármikor válogathatsz pároddal! Ráadásul a Love Listen a randiötleteket nem korlátozzuk csak a meleg, nyári időszakra. Válogassatok kedvetekre témák vagy időszakok szerint és éljetek át felejthetetlen közös élményeket szerelmeddel!