Barion Pixel
Love Note Love Cards Love List

Hamarosan új Love List-ek érkeznek!

A Love List-et valószínűleg már senkinek sem kell bemutatni, hiszen különleges randi bakancslistánk hatalmas népszerűségnek örvend, és segítségével már rengeteg pár csempészett romantikát és új lendületet a kapcsolatába!

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a kár lenne a csodás közös programok élményét csak párokra korlátozni és hamarosan 2 új Love List-tel is bővítjük a kínálatunk!

100 szuper program, mostantól nem csak a pároddal!

Büszkén állíthatjuk, hogy a Love List az egyik legjobb ajándék, amit párodnak választhatsz, hiszen nem csak egy kedves emlékként szolgáló poszter kaptok, hanem egy igazi szerelmi társat, ami igazán kreatív, interaktív és segít felpezsdíteni a kapcsolatotokat.

Visszajelzéseitek alapján azonban egy gond mégiscsak van a Love List-tel: nincs belőle elég!

Sokan fordultatok hozzánk azzal, hogy a szerelmeteknél aratott siker után szívesen kipróbálnátok egy újabb bakancslistát akár valaki mással isl. Mi természetesen hallgattunk Rátok, így november elején meg is érkezik első körben 2 új Love List-ünk!

👩 100 program anyukáddal 👩

Valószínűleg nem fog meglepetést okozni, hogy legtöbbetek egy olyan bakancslistát szeretett volna, amin a programokat anyukájával teljesítheti. Mi pedig több, mint boldogan teljesítettük a kérést!

Vadonatúj anyukás Love List-ünkön 100 olyan programot szedtünk össze Nektek, amely mindkettőtök számára csodás élmény lesz és segít Nektek kilépni kicsit a hétköznapok forgatagából és újra értékes pillanatokat megélni együtt.

Szokták mondani, hogy az édesanyáknak a gyermekükkel töltött idő a legnagyobb ajándék.. ebben a tekintetben az új Love List-tel nem lőhetsz mellé! A közös bakancslistával egy igazán kreatív és szívből szóló ajándékot adhatsz anyukádnak, ami örökre szóló élményekkel és emlékekkel gazdagít majd Titeket.

🎥 100 film, amit meg kell néznetek 🎥

Másik hamarosan érkező Love List-ünk a mozizás szerelmeseinek szól!

Ezt a bakancslistát bárkivel teljesítheted, aki szereti a jó filmeket és szívesen kalandozik a mozgókép világában. 

Filmes Love List-ünkről 10 kategóriából válogathattok aszerint, hogy éppen horrorfilmes, vígjátékos, vagy akár drámai hangulatban vagytok. Egy biztos, hogy az élmény nem fog elmaradni hiszen 100 olyan fantasztikus filmet válogattunk össze Nektek, amit mindenkinek látnia kell!

Ha szeretnél Te is elsők között értesülni az új Love List-ek pontos érkezési dátumáról iratkozz fel hírlevelünkre, és Mi időben értesíteni fogunk, hogy semmiképp se maradj le!