Barion Pixel
Love Note Love Cards Love List

Őszi randi ötletek

Bár a nyár mostanra már visszavonhatatlanul véget ért, ez egyáltalán nem jelenti, hogy a kánikulával együtt a szórakozásnak is búcsút kell intenetek. Ha az ősz nálatok is egyet jelent azzal, hogy mást nem lehet csinálni, mint szomorúan bámulni az esős tájat a szoba ablakából egy bögrét szorongatva van egy jó hírünk. Egyáltalán nem kell így lennie!

Csakúgy, mint minden évszaknak az ősznek is megvan a maga varázsa és számtalan olyan program van, amit kimondottan ehhez a szezonhoz illik.

1️⃣ Kirándulás

Előnye is van annak, hogy nincs állandóan strandidő! Most, hogy nem kell egyfolytában a 30-35 fokos hőséggel küzdeni végre lehet nagyokat kirándulni a kellemes őszi időben. Fedezzetek fel egy közeli erdőt vagy akár egy távolabbi túraútvonalat!

2️⃣ Romantikus városnézés

Közös utazás, kézenfogva andalgás ismeretlen kis utcákban, új cukrászdák és nevezetességek felfedezése.. jól hangzik, igaz? Válasszatok ki közösen egy desztinációt és vessétek bele magatokat az ismeretlenbe!

3️⃣ Őszi piknik

A kellemes kora őszi időjárás remek alkalmat kínál egy romantikus piknikre. Válasszatok ki egy közeli parkot vagy tisztást és piknikezzetek!

4️⃣ Wellness nap

Legtöbbünk a nyár minden egyes másodpercét ki akarja használni, biztosan nektek is sok volt a program és jövés-menés. Itt az ideje, hogy végre lazítsatok is kicsit! Szervezzetek egy kellemes, relaxáló wellness napot, aminek remek megkoronázása lehet egy páros masszázs!

[:hu]close-up-couple-relaxing-sauna[:]

5️⃣ Kávé / Forró csoki

Esős napokra remek program lehet a kávéházi randi. Keressetek egy igazán hangulatos kávézót és töltsetek el egy romantikus, beszélgetős délelőttöt (vagy délutánt) finom forró italok és sütemények társaságában!

6️⃣ Szabadulószoba

Ha már elég volt a lazítós, álmos őszi délutánokból tegyétek próbára magatokat egy szabadulószobában! Egy ilyen játék igazán szórakoztató és izgalmas módja annak, hogy kiderítsétek, hogy jól tudtok-e csapatként együtt dolgozni.

7️⃣  Közös gasztro élmény

Csak egy jobb dolog van egy igazán finom ételnél: ha Ti is részt vesztek az elkészítésében. Keressetek magatoknak egy gasztro workshopot vagy egy páros főzőtanfolyamot! A közös főzőcskézés élménye biztosan közelebb fog hozni Titeket egymáshoz.

8️⃣ Színház

Nyáron a színházak többségében zárva tart, így a ezekben a hónapokban sajnos kiesik ez a programlehetőség. Az ősz beköszöntével viszont végre visszatérhetnek a színház-randik!

9️⃣ Játékest

Hívjátok át barátaitokat vagy családtagjaitokat és tartsatok egy játékestet! Rengeteg lehetőség közül választhattok: lehet kvízest, társasest, vagy akár xbox bajnokság – egy biztos, hogy remekül fogtok szórakozni.

+1️⃣ Love List

Ha pedig már teljesen kifogytatok a randi ötletekből, akkor a LOVE LIST a Nektek való szerelmi társ! A Love List nem csupán egy poszter, de egyben egy bakancslista és napló is! 100 szuper randi ötlet, ami utazásra, spontaneitásra és közös élmények szerzésére ösztönöz Titeket, miközben felpezsdíti a kapcsolatotokat.