Barion Pixel
Love Note Love Cards Love List

7 érv, hogy a Love Note 2023 legkreatívabb páros ajándéka

Összegyűjtöttünk 7 nem mindennapi okot, hogy miért a Love Note a 2022-es év legegyedibb páros ajándéka. 30.000 meghatódott ajándékozott visszajelzései alapján.

Olyan ajándékot keresel ami egy kicsit… rendhagyó? Amit még biztosan nem kapott a párod? 

Bemutatjuk a Love Note-ot, a személyre szabható szerelmes könyvet pároknak: a kettőtök története. Egyszerűen csak nevezd el a karaktereket és utána következhet a testeszabás! Merülj el a több, mint száz illusztrált oldal kínálta lehetőségekben, kalandozz a 2D-s kis figurák világban. Már csak egy kérdés maradt: mennyire pontosan tudod elmesélni a sztoritokat.

[:hu]hu-blogcikk[:]

Elmondanád Neki, miért olyan fontos Neked? A Love Note® segítségével még sosem volt ilyen egyszerű és szórakoztató! Minden egyedileg készült könyvünk gyűjteménye az összes apróságnak, amivel az a különleges Valaki megszépíti a napjaidat. Szabd személyre amennyire csak szeretnéd!

1️⃣ A Love Note személyre szabhatósága

Több mint 990 különböző kombináció létezik, így minden pár viszont láthatja magát a saját könyvének lapjain. Beleértve a kort, a frizurát és az olyan extrákat, mint a szemüveg vagy az arcszőrzet.

2️⃣ Közel 1.000 egyedi leánykérés és esküvő a Love Note-al

Könyveinket kedves vásárlóink közel 1.000 alkalommal készítették leánykérés vagy esküvő apropójára. 

3️⃣ A Love Note-al igazán szívből szólhatsz

Az alapszövegeket vagy az általad egyedileg írt szerelmes üzenetet pontosan úgy nyomtatjuk ki az oldalakra, ahogyan te megírtad. Egy szeretetteljes kis figyelmesség, amely még egyedibbé teszi az ajándékodat.

4️⃣ A Love Note borító variációk

Nehéz döntés kiválasztani az igazit, de nálunk 100+ borítóból választhatsz. Még inkább személyesebbé teheted, ha a szövegeket is lecseréled a borítón. Minden könyvet egyedileg, egyszeri kiadásban nyomtatunk exkluzív prémium minőségű papír alapanyagunkra. Még azt is kiválaszthatod, hogy kemény vagy puha kötésű könyvet kérsz!

5️⃣ A Love Note oldalak és történetek

A több, mint 100, kézzel rajzolt jelenet elkészítése több száz órát vett igénybe művészünk számára. Merülj el a csillagos éjszakákban, a közös élményekben, az összebújásokban és engedd át magad a nosztalgiának!

6️⃣ A Love Note, mint ajándék

Tudtad, hogy a Love Note-ot ajándékcsomagolásban is kérhetsz? Még ünnepi időszakon kívül is minden 3. könyvet díszcsomagolással kérnek.

7️⃣ A Love Note mindenkire gondol

Akár hetero-, akár azonos nemű pár vagytok, mindenkit szívesen látunk a Love Note lapjain! Minden karakterünket és történetszálunkat úgy terveztük, hogy a lehető legbefogadóbbak legyenek.